2021-09-10 642 瀏覽
呢間真係唔search唔知,仲要係公司附近有間上樓cafe大廈入口難揾嘅,喺條小巷入面(可以話係後巷添😅)同朋友行過左,再睇google map先揾到!上到去見到門面,原來已經開左5年😳得一個似係小妹妹嘅睇舖,之後發覺所有嘢都係佢做,應該係老闆,係嘅話真叻女!係講嘢細聲,落單嗰陣問問題,有啲問非所答!同介紹唔清晰!舖內貼滿某韓星嘅相,應該叫小俊,見Menu有個以佢命名嘅set menu!呢個menu放枱面,得2款意粉揀,就問小妹有無其他set,點知佢講嘢真係好細聲,淨係聽到“⋯⋯得呢個”,但又唔係無禮貌,咁算啦,我地照order,點知order後再睇枱上面放左個細stand,係有其他set,我地再去慢慢理解,再估⋯⋯原來枱面個小俊set menu係應援set,叫呢個menu會有小俊嘅“應援物”送,相信佢頭先“⋯⋯”係送小俊應援物“得呢個!”🤣,即叫返小妹幫我改一改order,因為我地真係唔需要小俊應援物!舖面環境舒服嘅,全梳化,仲有好多美少女戰士嘅figure,所以我諗我口中嘅小妹應該都過30😂😂講返食物:😋😋😋😋😋最好味,有🥰係推介🍽煙三文魚雜菌忌廉汁意粉$73😋😋😋-個汁好好味嘅,
呢間真係唔search唔知,仲要係公司附近有間上樓cafe
上到去見到門面,原來已經開左5年😳
講返食物:
😋😋😋😋😋最好味,有🥰係推介
🍽煙三文魚雜菌忌廉汁意粉$73😋😋😋-個汁好好味嘅,但煙三文魚,上枱係凍嘅,如果呢份係沙律我覺得凍都可以接受,但係熱盆個煙三文魚係凍就no啦,係凍到似啱啱雪櫃攞出嚟嘅凍,仲要似係放左一段時間有雪味,我食左半片就放棄三文魚,但撇除個三文魚,意粉係真係好味嘅,建議定期check吓三文魚就good喇!
☕️薄荷朱古力咖啡$6(原價$36跟set可減$30)😋😋😋😋🥰-呢杯好好味,味道調得好夾,唔會薄荷搶咗朱古力味,亦唔洗用攪攪棒!👍🏻
煙三文魚雜菌忌廉汁意粉
薄荷朱古力咖啡