今次推介嘅有少少特別唔係餐廳堂食,而係自取既!咁岩去開荃灣西附近,而朋友又推介左呢一間小食店!咁就去試吓啦🤗 首先,餐廳俾咗個保溫袋裝住啲嘢食。而所有食物都係獨立包裝夠晒乾淨。而唔同嘅嘢食都可以係熱食或者凍食。今次就試咗幾款唔同嘅食物分別係有一份麻辣雞腎,一份雞軟骨,半隻麻辣手撕雞同埋半磅泡椒雞尖! 份量太多我要分左兩日食先食得晒。第一晚我就試咗嗰隻麻辣手撕雞,手撕雞個汁好香而且辣到亦都足夠。而且雞肉吸晒啲辣汁變到好惹味!👍我同朋友兩個人食半隻雞一晚都食唔晒。而泡椒雞尖我都覺得好滿意,泡椒汁唔會話太辣,所以唔鍾意食太辣嘅朋友都可以試吓呢一隻汁。雞翼尖雖然就冇乜肉食但我都幾鍾意食,拍得住b仔個啲架😛第二日我就試埋另外果兩款,個麻辣雞腎個汁係比較杰身嘅。同麻辣手撕雞嗰個味道差唔多,但雞腎嘅口感就比較爽口,而且上面仲佈滿芝麻好香。媽咪就10分喜歡呢一個雞腎👍至於雞軟骨就不過不失啦,自己單獨食就覺得有啲怪但係配啤酒就一流啦。

外賣自取