2015-09-01 1625 瀏覽
讀書時成日同di同學仔來呢到食!今次約左同個frd去CityU 做野,於是就決定去懷緬下。咁多年冇來好似多左Di菜式,裝修都好似唔同左,果然有與時並進!我地等左陣就有位!由於一時都唔知要叫di咩,所以都係上來openrice 睇下各兄弟姊妹ga意見!最後,我地叫左"南乳炸豬手"、"蜜桃沙拉骨"同時一個"粉絲雜菜煲",仲叫左杯好特別ga朱古力。個"南乳炸豬手"di南乳汁都唔錯,而且好脆,正!但係個frd 話食到酒味,我就唔係好覺。"蜜桃沙拉骨"方面,di沙律醬同肉骨都幾夾,肉骨又好香口。正!個"粉絲雜菜煲"就正正常常!凍朱方面,朱古力上有圈圈ga鮮忌廉,加上濃郁ga朱古力,配撘一流!
南乳炸豬手
蜜桃沙拉骨
個"粉絲雜菜煲"就正正常常!
粉絲雜菜煲
凍朱古力