2018-04-18 107 瀏覽
今日係星期六,大家樂真係特別多人,其實只係想食個豐富早餐,因為陣間會入西貢行山,但係睇左餐牌好耐,都冇咩諗心水。呢間大家樂都算大間,搵位容易但係等拎野食就等左好耐,可能外賣既人都好多。深海炸魚柳+多士+銀針粉+可樂 $32最後我買左呢個銀針粉餐配深海炸魚柳,一定要講個銀針粉,咩都冇,清水銀針粉??明明見到如果要加銀針粉比既錢係多過加錢要雪菜肉絲米,但係呢個銀針粉真係咩都冇,仲要冇味,最後加左包辣椒油先覺得有啲味。個深海炸魚柳又凍冰冰= =,勁冇FEEL!!!竟然係塊多士最好味,雖然都係凍冰冰,但係多士中間都仲好鬆軟,加埋牛油,總算填包個肚。雪菜肉絲餐肉米粉+可樂 $28我朋友既米粉好似都好過份,又係清水米粉又細碗,再加半塊午餐肉,同埋一杯唔值錢既可樂,都賣到$28,到底真係物價太貴,定係大家樂HEA??可能太耐冇食大家樂,好失望。

深海炸魚柳+多士+銀針粉+可樂 $32

雪菜肉絲餐肉米粉+可樂 $28

可能太耐冇食大家樂,好失望。
$30 (早餐)