2020-06-15 726 瀏覽
呢間係小妹嘅飯堂之一。有時想食下精緻啲、多元化嘅西餐,我會選擇K11嘅Agnes b,貪個商場人流少,通常易搵位🤗環境:open area 格局,如果無乜客係唔錯;但我有時都遇到full house 嘅情況,好似今天正是,所以我會在外圍聽一聽有無幾枱好嘈,如果無我會入去。衛生沒有問題,只是他們的皮梳化真的舊、可能沒有保養。Cafe通常在時裝店內/旁邊,呢間與時裝部份分開,對我言而,感覺舒服啲。服務:每次他們的侍應禮貌不錯同埋helpful,呢個都係令我覺得舒服、成日去嘅原因食物:除左早餐、我都食過佢哋不同時段的出品,水準平均。今日我食下午茶,點了鵝肝多士及茶壼上的伯爵茶。鵝肝多士:沙律正常、沙律配上果醬味道不錯;多士超脆;鵝肝表面香煎合格,加上厚切,口感好,不過味道沒有甘香,調味不足,相信食材本身質素一般,老實講,$88呢個水準我明嘅🤷🏻‍♀️伯爵茶:味道唔錯,茶呈現金燈色,是優質紅/黑茶葉。總括,用餐體驗一如以往保持水準,今天的鵝肝令我有點失望。

伯爵茶:味道唔錯,茶呈現金燈色,是優質紅/黑茶葉。

總括,用餐體驗一如以往保持水準,今天的鵝肝令我有點失望。
鵝肝多士
2020-06-15