2016-09-25 655 瀏覽
🙈🙈今晚冇飯食, 男朋友諗住帶我食d輕食 係一定食麵既餐廳, 除咗土瓜灣之外已經有幾家分店, 呢間分店開係大街, 好易就搵到除咗麵食以外仲有出名既秘製咖喱飯一向對內臟麻麻地既我叫左個秘製咖喱牛坑腩飯🐂 $36, 跟飲品+$2 而男朋友就食佢既至愛-豬雜麵🐽 $32秘製咖喱牛坑腩飯 $36個賣相都OK, 而且牛坑腩嘅份量都幾多以$36嘅價錢真係好抵食👍🏻 不過秘製咖喱既咖喱味唔似平時食開嗰種咖喱香味道似係自己特製, 食落唔算超級太香濃而且唔辣, 配上牛坑腩仲可以食到牛坑腩嘅牛香味配搭的確唔錯😋👏🏻 用咖喱汁撈飯食食下又幾正幾香口😂平時夜晚唔食太多飯嘅我今次都食得晒成個飯😂😂😂 今次真係肥仔啦豬雜麵$32呢個就係男朋友開口叫我讚不絕口嘅豬雜麵🙈仲有加埋佢嗰個超辣嘅辣椒醬, 好鬼正!豬雜顧名思義係豬嘅內臟, 豬腸豬肺等... 香港地宜家真無冇幾可可以有豬雜食, 豬肺食落好軟熟但不失口感, 豬粉睇都唔錯! 😋又係膽固醇萬歲系列之一😂😂😂😂😂👍🏻另外叫咗個土匪雞翼實物完全同相片不符😱相片影到好多芝麻而且焗得好靚, 但事實只有幾粒黑芝麻同埋雞翼整到又黑又干, 完全冇光澤可言😰😰😰😰😰😰😰😰雞翼食落
🙈[此文為男朋友而post]🙈
今晚冇飯食, 男朋友諗住帶我食d輕食
[群記] 係一定食麵既餐廳, 除咗土瓜灣之外已經有幾家分店, 呢間分店開係大街, 好易就搵到
除咗麵食以外仲有出名既秘製咖喱飯
而男朋友就食佢既至愛-豬雜麵🐽 $32
秘製咖喱牛坑腩飯 $36
個賣相都OK, 而且牛坑腩嘅份量都幾多
以$36嘅價錢真係好抵食👍🏻
不過秘製咖喱既咖喱味唔似平時食開嗰種咖喱香
味道似係自己特製, 食落唔算超級太香濃而且唔辣,
配上牛坑腩仲可以食到牛坑腩嘅牛香味
配搭的確唔錯😋👏🏻
用咖喱汁撈飯食食下又幾正幾香口😂
豬雜麵$32
呢個就係男朋友開口叫我讚不絕口嘅豬雜麵🙈
仲有加埋佢嗰個超辣嘅辣椒醬, 好鬼正!
豬肺食落好軟熟但不失口感, 豬粉睇都唔錯! 😋
又係膽固醇萬歲系列之一😂😂😂😂😂👍🏻
另外叫咗個土匪雞翼
實物完全同相片不符😱
雞翼食落去未至於口感好干, 不過一定唔係用焗爐焗過, 個人感覺有啲似用微波爐叮熱😢 一啲都唔似平時出面食嘅土匪雞翼, 唔好食
如果大家想試嘅⋯⋯我勸大家千祈唔好試😔👎🏻
2016-09-23