2023-04-24 133 瀏覽
有朋自遠方來,同佢去食啲特別啲嘅食物!今晚揀咗印度菜!Gaylord係一間好有歷史而且裝修得好講究嘅印度菜,坐得舒服。餐牌選擇好多,我哋選擇困難症上身,揀咗好多嘢,絕對係眼闊肚窄😂一開始先有特色小食,係一啲印度脆餅,好香口的。蟹肉印度夾餅Taco係必食推介,Taco搭咗好多餡,蟹肉撈咗紅椒洋蔥同埋各種香料,味道好豐富。圓波波嘅係牛油果芒果伴脆麵餅,酸酸甜甜好開胃。Truffle butter chicken 味道偏甜少少,松露香味都幾突出,雞肉大大件啖啖肉,啱晒食肉獸!烤珍寶大蝦又係好好味,蝦肉口感結實,用咗乳酪同香料調味,好香好惹味。最後仲食咗chicken tikka masala,味道唔會好辣,帶少少甜味,配埋印度烤餅Naan食啱哂~今晚飲咗50周年Anniveray special cocktail,賣相一流,酒味唔錯,啱晒女仔。我哋大家都覺得呢度嘅印度嘢幾好食,定價合理,下次再嚟食!
有朋自遠方來,同佢去食啲特別啲嘅食物!今晚揀咗印度菜!

一開始先有特色小食,係一啲印度脆餅,好香口的。

圓波波嘅係牛油果芒果伴脆麵餅,酸酸甜甜好開胃。

我哋大家都覺得呢度嘅印度嘢幾好食,定價合理,下次再嚟食!

2023-04-22