2013-04-03 7 瀏覽
是日有事要到太子一行, 剛巧經過看到此小店, 立即進去試試.太子區一向少有西式食店, 此"一口烘焙" 可謂幫太子區加入一些新元素.想當年我中學時去太子現X 補習, 只有山X , 7仔等選擇, 現在的同學仔有口福了此店以外賣為主, 並沒有什麼坐位, 主要賣 (panini) 意大利三文治, 酥餅, 多士, 咖啡等西式食品我點了一個香烤燒雞扒Panini, 同埋一杯iced vanilla coffeePanini 同我食開的有分別, 平時我食開係比較軟身的, 但呢到的係好脆口,crispy, 我諗鐘意食脆口野的人會喜歡個sause 調得幾好味, 又夠多個包入邊有好多溫室荳苗, 大愛, 好好味最值得一讚的係, 塊雞扒係去咗皮的, 同埋啲雞肉好嫩, 一啲都唔鞋, 我諗應該唔係雞胸至於咖啡, 我覺得係有進步空間, 雖然杯野係有落咗糖漿, 但唔知點解都係好苦, 希望店主可以多加留意飲品的品質份量: 大價錢: 抵食味道: 唔錯

個sause 調得幾好味, 又夠多
個包入邊有好多溫室荳苗, 大愛, 好好味

份量: 大
價錢: 抵食
味道: 唔錯

2013-03-18
5 分鐘 (外賣自取)
用餐優惠
試食活動