2020-09-17 660 瀏覽
疫情緩和返,個人好似俾蟻咬咁唔想再屈喺公司食外賣、飯盒.. 一齊仆去食返啲正宗風味嘢衝擊下味蕾❤️位置:係幾隔涉架,官塘碼頭街市上面.. 環境:雖然係街市餐廳,但衛生ok,老闆都有花少少心思.. 有啲相.. 有少少裝潢.. 感覺唔會似街市大排檔.. 不過大部分食客為麻甩佬居多,可能靚靚女士對街市食肆都係小啲接觸(btw 我唔會認自己醜樣架😂😂)食品:絕對ok! 不過本人其實係鍾意啲杰身啲嘅喇沙.. 佢係唔夠椰奶嘅,但佢湯頭嘅蝦味好鮮好甜👍🏻 絕對係值得我行咁遠過嚟食個lunch gei價錢:埋單連埋杯菠蘿冰都係咁$6x,Cp值高👍🏻 平靚正之選❤️我食豬頸肉 同事食雞扒.. 肉質👍🏻 雞扒都唔係鞋辣十果啲,正正正❤️
疫情緩和返,個人好似俾蟻咬咁

位置:係幾隔涉架,官塘碼頭街市上面..