餐廳: 旺記冰室 (建利大廈)
資訊:

餐廳: 旺記冰室 (建利大廈)
資訊:

2023-12-19 597 瀏覽
行過, 見到墟冚, 我就入左去啦!店內都多年輕旅客好開心打咭, QR code落單.我是沙嗲牛肉麵既粉絲, 見佢話自己係"招牌", 我咪點左, 早餐D: 招牌沙嗲牛肉雞湯公仔麵配牛油多士+4.3牛奶日本滑蛋+熱奶茶."招牌"沙嗲牛肉雞湯公仔麵: 味道只是屬正常, 十間茶餐廳, 都有8間茶餐廳做到此水準. 雞湯都係正常, 公仔麵係爽的, 可以的. 沙嗲牛肉味道也只是可以, 或者沙嗲未夠濃香, 牛肉是靚的.牛油多士: 麻麻.4.3牛奶日本滑蛋: 一般.熱奶茶: 一般.
行過, 見到墟冚, 我就入左去啦!
店內都多年輕旅客好開心打咭,
QR code落單.
我是沙嗲牛肉麵既粉絲, 見佢話自己係"招牌", 我咪點左,

牛油多士: 麻麻.
4.3牛奶日本滑蛋: 一般.
熱奶茶: 一般.
早餐D招牌沙嗲牛肉雞湯公仔麵
早餐D鮮牛油多士+4.3牛奶日本滑蛋+熱奶茶
題外話/補充資料: QR code落單.
2023-12-19
$43 (早餐)