位於觀塘嘅西餐廳(●’◡’●)ノTiffany Blue 嘅門面超搶眼店內油咗黑色牆身仲有滿滿塗鴉 更顯型格 (•̀ᴗ•́)و以工業風為主 啱晒嚟打卡~•𝙱𝚘𝚗𝚎 𝙼𝚊𝚛𝚛𝚘𝚠 & 𝙳𝚞𝚌𝚔 𝙱𝚛𝚎𝚊𝚜𝚝 𝙻𝚒𝚗𝚐𝚞𝚒𝚗𝚎 $𝟷𝟻𝟾以南瓜汁作意粉汁 旁邊配有香橙粒超Fresh嘅感覺♡´・ᴗ・`♡鴨胸以厚切為主 煎得香口肉質細嫩 並配有超巨型牛骨髓牛骨髓表面煎得金黃帶有焦香令意粉增添不少層次𝚄𝚂 𝙿𝚛𝚒𝚖𝚎 𝚁𝚒𝚋 𝙴𝚢𝚎 $𝟸𝟻𝟾牛扒點咗5成熟 煮得剛好 微微嘅透粉紅色厚身得嚟又大塊 調味剛好 唔會太鹹薯條新鮮炸起 非常香脆(✯◡✯)𝙷𝚊𝚒𝚕 𝚝𝚘 𝚝𝚑𝚎 𝙺𝚒𝚗𝚐 𝙱𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛 $𝟷𝟼𝟾超大份量漢堡包🍔最特別嘅係佢用咗新鮮嘅車厘茄粒粒都勁Juicy~牛肉就用咗手打牛肉 配有酸瓜 煙肉同洋蔥🧅增加唔少層次ヽ(♡‿♡)ノ𝙷𝚞𝚗𝚝 𝚂𝚒𝚐𝚗𝚊𝚝𝚞𝚛𝚎 𝚃𝚒𝚛𝚊𝚖𝚒𝚜𝚞 $𝟽𝟾輕盈細滑 面層佈滿咖啡粉咖啡味道濃郁 又唔會太苦 濕潤度剛好 入口即溶 蛋糕佔嘅份量較多 質感綿密𝙸𝚌𝚎 𝙼𝚘𝚌𝚑𝚊 $𝟻𝟸📍The Hunt Coffee & Roaster (觀塘)觀塘鴻圖道75號KOHO地下A及B
位於觀塘嘅西餐廳(●’◡’●)ノ
Tiffany Blue 嘅門面超搶眼
店內油咗黑色牆身仲有滿滿塗鴉 更顯型格 (•̀ᴗ•́)و
以工業風為主 啱晒嚟打卡~

以南瓜汁作意粉汁 旁邊配有香橙粒
令意粉增添不少層次

𝚄𝚂 𝙿𝚛𝚒𝚖𝚎 𝚁𝚒𝚋 𝙴𝚢𝚎 $𝟸𝟻𝟾
牛扒點咗5成熟 煮得剛好 微微嘅透粉紅色
厚身得嚟又大塊 調味剛好 唔會太鹹
薯條新鮮炸起 非常香脆(✯◡✯)

𝙷𝚊𝚒𝚕 𝚝𝚘 𝚝𝚑𝚎 𝙺𝚒𝚗𝚐 𝙱𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛 $𝟷𝟼𝟾
超大份量漢堡包🍔
最特別嘅係佢用咗新鮮嘅車厘茄
粒粒都勁Juicy~
牛肉就用咗手打牛肉 配有酸瓜 煙肉同洋蔥🧅
增加唔少層次ヽ(♡‿♡)ノ