餐廳: 壹.01
資訊:

2023-09-12 17 瀏覽
🎈 建議場合:#即興食飯 #暢談食飯 👤 建議人數:1-4人(最多可容納8人檯, 如果咁啱夠位拼枱)【3個人食咗啲咩?】- 香蔥紫菜牛肉飯 $57- 魯肉便當 $68- 手撕雞便當 $65- 熔岩蛋之戀 $39- 台北夜市小食拼盤 $39⭐⭐⭐️⭐️「高質台灣菜小店」我地晚飯時間黎,上菜等左一段時間,不過唔係話耐得太過份,傾下計等都ok,非繁忙時間去應該會好啲~啲野食全部都好好味,無任何野特別唔好需要特別指出,你係menu見到啲咩,你幻想佢係咩味,佢就係咩味,無特別驚喜野食份量岩岩好~ 如果小鳥胃嘅人亦可以選擇少飯,唔怕浪費所有菜式都係用即棄紙碗裝住,方便食唔曬打包帶走小食拼盤適合三個人分享,有台灣腸、 炸花枝丸 同埋 鹽酥雞。熔岩蛋之戀係指芝士火腿蛋餅—芝士有啲拉絲效果很吸引,不過食落去個蛋餅本身唔係特別鬆脆,偏厚同靭,有待改善。📍 壹.01
🎈 建議場合:#即興食飯 #暢談食飯

【3個人食咗啲咩?】

- 香蔥紫菜牛肉飯 $57
- 魯肉便當 $68
- 手撕雞便當 $65
- 熔岩蛋之戀 $39
- 台北夜市小食拼盤 $39

⭐⭐⭐️⭐️「高質台灣菜小店」

野食份量岩岩好~ 如果小鳥胃嘅人亦可以選擇少飯,唔怕浪費

所有菜式都係用即棄紙碗裝住,方便食唔曬打包帶走

📍 壹.01
2023-08-25