餐廳: 壹.01
資訊:

2022-09-28 15 瀏覽
親民價🇹🇼台式餐廳 · 壹.01 (觀塘)#台式#觀塘#壹01 餐廳主打台灣小食,滷肉飯及多種不同的便當🍱。我平日夜晚六點去到餐廳已經坐滿人🙌🏻◼️$58 蔥薑排骨飯 -一上枱已經聞到好香蔥油味,表面放咗超超超級多蔥😂排骨炸得好香脆,好夠味,排骨都好大份。配料仲有菜甫,蘿蔔絲同白菜。建議大家一定要撈勻食🙌🏻◼️$57 香蔥紫菜手撕雞飯 -食落去口感好豐富,滿滿的紫菜香,再加上菜甫同酸菜,令料理風味更突出。雞肉好滑👍🏻👍🏻👍🏻好食!◾️$39 芋泥肉鬆脆皮蛋捲 -是鹹甜的味道,意外的夾。食落去有芋泥淡淡的香味。但略嫌蛋捲皮唔夠鬆脆。◼️$39 台灣夜市小食拼盤▫️入邊有台灣腸、鹽酥雞、花枝丸。🤣一次過可以滿足晒💕炸物好出色。台灣腸外皮搽咗蜜糖,令表皮更香脆🔸$17 雙檸冬瓜茶 -唔會好甜,飲到淡淡的青檸檬味。💁🏻‍♀️食物份量超級多🙌🏻一個女仔應該唔會食得晒🤣 💘餐廳而家2:30後外賣九折🤫🏘餐廳環境好闊落,👍🏻裝修也很台式風格。🤵🏻🤵🏻‍♀️服務態度好好,有笑容,個侍應見我諗好耐特登行出嚟推介我有乜嘢好食🤣。📍 地址:觀塘駿業街56號中海日升中心2樓D號舖

親民價🇹🇼台式餐廳 · 壹.01 (觀塘)
#台式#觀塘#壹01

餐廳主打台灣小食,滷肉飯及多種不同的
便當🍱。我平日夜晚六點去到餐廳已經坐滿人🙌🏻

雞肉好滑👍🏻👍🏻👍🏻好食!

◾️$39 芋泥肉鬆脆皮蛋捲 -是鹹甜的味道,意外的夾。
食落去有芋泥淡淡的香味。但略嫌蛋捲皮唔夠鬆脆。

◼️$39 台灣夜市小食拼盤

🔸$17 雙檸冬瓜茶 -唔會好甜,飲到淡淡的青檸檬味。

💁🏻‍♀️食物份量超級多🙌🏻一個女仔應該唔會食得晒🤣

💘餐廳而家2:30後外賣九折🤫

🏘餐廳環境好闊落,👍🏻裝修也很台式風格。

📍 地址:觀塘駿業街56號中海日升中心2樓D號舖