餐廳: 壹.01
資訊:

2022-06-21 18 瀏覽
成日都覺得係觀塘番工❣️都幾幸福💕因為觀塘係一個美食天堂✨·位於觀塘中海日升中心2樓既壹.01裝修乾淨簡潔用QR落單 · 圖文並茂🤳🏻♡ 壹.01芒果魯肉飯($58)賣相很可以啊✨估唔到芒果既清甜同咸香既魯肉飯又幾夾🤝芒果帶黎帶清新既感覺降低番魯肉既油膩感🌬♡ 特盛蔥絲牛肉飯($75)一片既蔥絲海舖滿飯面當心裡OS疑惑 • 特盛唔係指蔥絲呀🥹好彩下面係厚厚一層既牛肉盛宴仲有神秘既台灣腸匿埋係牛肉底極力推介大家一定要叫多汁個牛肉汁撈埋蔥絲牛肉一齊食真係不得了💕♡ 拉絲芝士火腿蛋餅($35)為左佢地蛋餅而黎💃🏻🕺🏻當然要影番個拉絲相外層酥脆而蛋皮軟糯加埋個特調醬汁🥹媽呀~是幸福呀♥️♡ 台灣夜市小食拼盤台灣腸|花枝丸|鹽酥雞真係夜市拼盤🙈岩哂我呢啲每樣都想試啲既眼闊肚窄人士🧏🏻‍♀️♡ 風琴豆腐可以拉既風琴~~豆腐👻吸哂牛肉汁既精華擺明邪惡但鬼咁誘人😈♡ 雙檸冬瓜茶超解渴既冬瓜茶夠哂fresh • 少甜既甜度岩岩好👍🏻♡ 手作芋頭鮮奶記得去台灣第一次飲芋頭鮮奶🙈自始之後就愛上呢枝芋頭鮮奶有當初令我愛上既味道💕༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞(๑•́‧̫•̀๑)ఌ小小總結:性

成日都覺得係觀塘番工❣️
都幾幸福💕
因為觀塘係一個美食天堂✨
位於觀塘中海日升中心2樓既壹.01
裝修乾淨簡潔
用QR落單 · 圖文並茂🤳🏻

♡ 壹.01芒果魯肉飯($58)
賣相很可以啊✨
估唔到芒果既清甜同咸香既魯肉飯又幾夾🤝
芒果帶黎帶清新既感覺
降低番魯肉既油膩感🌬

♡ 特盛蔥絲牛肉飯($75)
一片既蔥絲海舖滿飯面
當心裡OS疑惑 • 特盛唔係指蔥絲呀🥹
好彩下面係厚厚一層既牛肉盛宴
仲有神秘既台灣腸匿埋係牛肉底
極力推介大家一定要叫多汁
個牛肉汁撈埋蔥絲牛肉一齊食
真係不得了💕

♡ 拉絲芝士火腿蛋餅($35)
為左佢地蛋餅而黎💃🏻🕺🏻
當然要影番個拉絲相