餐廳: 壹.01
資訊:

2022-01-23 34 瀏覽
【觀塘• 壹.01】————————————————————————近期係觀塘學沖咖啡☕星期日好多店冇開Lunch時候亂入一個冇咩人商場 去了間台式店相信要平日先多返正人士嚟餐廳個裝飾句吸引我🤣「觀塘除咗塞車,重有壹.01」放工時間真係唔坐巴士🌟香蔥紫菜牛肉飯 HKD57好好 有得揀多汁多紫菜少飯🤣好啱我鍾意食蔥朋友好啱 啲牛肉真心唔少仲要唔同配料 椰菜,麵筋,花生 口感多層次又豐富 🌟特盛椒蔥手撕雞 HKD75叫得特盛 材料更加多 基本料外 有鵪鶉蛋,台灣腸,酸菜手撕雞份量充足嫩滑 加上白芝麻同藜麥🌟芋泥肉鬆麻糬蛋餅HKD39有驚喜😍蛋餅煎得香脆 食得到蛋味 而最緊要係芋泥超級香甜 但如果多少少肉鬆更prefect 唔飲牛奶的我 表示試唔到手作芋頭奶😫🌟牛肉汁風琴豆腐串 HKD12🌟滷肉汁肉燥蔬菜 HKD15🌟秘製滷肉HKD28。餐廳環境:📸📸📸📸📸服務質素:😊😊😊😊😊食物味道:👅👅👅👅👅性價比:💰💰💰💰人均消費 HKD125✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#nkiki觀塘 #nkiki台灣菜🏠 壹.01 📮 觀塘駿業街56號中海日升中心2樓D號舖
【觀塘• 壹.01】
————————————————————————
近期係觀塘學沖咖啡☕星期日好多店冇開
Lunch時候亂入一個冇咩人商場 去了間台式店
相信要平日先多返正人士嚟

🌟香蔥紫菜牛肉飯 HKD57
好好 有得揀多汁多紫菜少飯🤣好啱我
鍾意食蔥朋友好啱 啲牛肉真心唔少
仲要唔同配料 椰菜,麵筋,花生 口感多層次又豐富

🌟特盛椒蔥手撕雞 HKD75
叫得特盛 材料更加多 基本料外 有鵪鶉蛋,台灣腸,酸菜
手撕雞份量充足嫩滑 加上白芝麻同藜麥

🌟芋泥肉鬆麻糬蛋餅HKD39