2024-05-12 16 瀏覽
{麻甩佬的ME TIME}有乜好得過麻甩女人星期六走咗去返工,然後一個麻甩佬可以去西貢自己遊吓電單車河🏍然後自己再鋸個靚扒食埋甜品,本麻甩同你講簡直就係爽歪歪!♦️ 加拿大法式豬鞍扒用上頂級嘅法式豬鞍,煎到八至九成熟,仍然保持肉質鮮嫩多,外層微微焦香,配合埋香濃蒜香炒意粉,成個餐真係豐富又滿足!♦️ 雪糕窩夫三重奏一個人真係要食盡佢,盡情享受我嘅me time! 食完個美味嘅豬安扒再叫多個豐富嘅甜品!雪糕窩夫三重奏,幾種唔同口味嘅雪糕配合仍然係熱辣辣嘅窩夫,來一個冰火交融!結果真係令我飽到R住肚腩揸電單車返屋企!食飽飽其實都唔捨得走,因為嗰度環境真係好舒服,令我好好咁樣享受咗一個星期六嘅me time!美味程度:😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇🎇番食機會:🦍🦍🦍🦍📍 #PandaCafe (西貢)西貢市場街23號地舖
{麻甩佬的ME TIME}

♦️ 加拿大法式豬鞍扒

♦️ 雪糕窩夫三重奏

美味程度:😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍

📍 #PandaCafe (西貢)
西貢市場街23號地舖