2023-01-06 1088 瀏覽
整完身份證都到左lunch時間 落到樓下就見到呢間cafe 睇set lunch menu 一眼就睇岩左慢煮雞胸🤭 雞胸低脂蛋白質又高 減肥最岩食 但要煮到唔鞋既雞胸就好難😞啲人成日話慢煮可以鎖住肉汁 會好食啲 所以今日就試試佢🤩坐左陣都未見人可以落單 但原來寫左要出去counter 落單😅 落完單 個餐湯好快就到左 係南瓜🎃湯 唔算濃郁 但可以接受 但如果可以熱多些少就好啦🤣飲完個湯 雞胸都到嚕 時間岩岩好☺️ 塊雞胸大塊過手掌✋🏻 切落去⋯有啲困難 即刻好驚會好鞋 但估唔到入口唔鞋 都仲有肉汁 唔錯 點埋個蜜糖咖啡汁 好味😋😋 個汁好特別 有陣焦香味 咸甜適中🫶🏻🫶🏻🫶🏻個餐仲要配搭左紫薯蓉🍠 即刻成個人覺得健康哂😚😚😚💃💃💃
整完身份證都到左lunch時間 落到樓下就見到呢間cafe