其實係比門口和服相機吸引嘅 🤣 好彩出嚟,無人排隊,一直喺度玩,哈哈哈哈哈🐂 和牛“極致”四點盛+牛舌拼盤食之前會上個沙律,啱啱醒胃到7788就上主食,貼心幫我哋將啲嘅牛各部位擺喺一齊,擺盤超靚,牛肉油花均勻,入口即溶,質量真係冇得講 🥰 而且上果陣仲會介紹勒分別係咩(其實上面有標籤,唔記得咗都可以睇到吖 🤗) 真系成只掌咁大 🤩 鮮嫩嘅肉質,點一下醬料,包裹住泡菜同紫菜飯,又係另一種感受 🥰🐓 日本產雞肉三昧燒完之後脆卜卜嘅外皮,嫩滑嘅雞肉,就算唔點醬料都有超濃郁嘅雞味 😋🦐 海老2尾(虎蝦)超大只!!! 蝦線都去埋喇,好贊哦! 而且當我哋燒到差唔多,會走過嚟表示可以等等幫手燒蝦,好貼心,不過最後都鐘意自己喐手,話曬樂趣吖嘛 😝 但系!!! 食嗰陣發現竟然貼心到連蝦頭都分離架嘛,直接兩片肉一扯出嚟就可以吃到下😋 超贊嘅!!! 🍾POL REMY BRUT(Sparkling Wine)呢個系個套餐送嘅,真系成支上嚟,而且會放係冰桶,見你差唔多就會過離幫手斟滿,唔會阻到同朋友傾計,如果唔中意飲酒嘅話,有話可以換兩杯特飲吖 😏🍧 檸檬雪葩好鐘意呢個餐後甜品,清新嘅檸檬味為成餐飯畫上完美嘅

🐂 和牛“極致”四點盛+牛舌拼盤

🐓 日本產雞肉三昧

🦐 海老2尾(虎蝦)

🍧 檸檬雪葩
好鐘意呢個餐後甜品,清新嘅檸檬味為成餐飯畫上完美嘅句號😌

由於 🇯🇵 有店開過嚟嘅,所以裝修風格都系偏日系嘅,員工個個都好貼心好有笑容,而且我話斟酒想影個相,真系貼心會遷就 😘 全程會照顧到需要又唔會打攪到用餐。

睇到網上話食完身上都冇味,親身體驗果然如此!!! 🐂🍺 啊~次次食燒烤同打邊爐就最驚呢樣嘢🤪