呢間台式餐廳真係好失望嘅,食物質素差到爆。第一,佢哋嘅價錢貴到爆,同其他台式餐廳比起嚟,佢哋嘅價格真係高到難以接受。但係,價錢高唔代表質素好,我哋叫嘅魯肉飯真係冇什麼驚喜。再者,食物嘅味道真係唔夠出色。我哋揀咗啲台灣特色菜,但佢哋嘅口感同味道都唔夠滿意。有啲菜太油膩,而啲菜就冇咩特色。佢哋嘅菜式真係令我哋好失望。另外,服務質素亦都唔係咁好。服務生冷冰冰嘅,冇咩熱情同埋用心。佢哋完全冇提供足夠嘅關注同埋建議。我哋都感到冇被重視,整個用餐體驗更加糟糕。總括嚟講,呢間台式餐廳質素真係差,價錢又貴,真係唔值得。我一定唔會推薦呢間餐廳俾其他人,因為喺香港仲有好多間更好嘅選擇,可以提供更好嘅食物同服務。

外賣自取