真心火滾!早兩星期前訂好枱食中秋飯,但比你地咁龍門仼搬既服務玩死大鴻輝d𨋢出名難等係人都知,星期日更加要排到商場外面。無等返三四個字都上唔到去明明已經預早左時間等𨋢同拎位,上到去遲左少於五分鐘,就已經同我講過左時間,《我張枱比左人》,無野呀吓!仲話一分鐘都唔會留枱,唯一方法係拎過張飛等。但訂位app完全無寫明一分鐘都唔留,追問收銀個男人,解答唔到無寫明既疑問,仲西我面扮做其他野回避我既疑問!服務?負分囉!枱就識比人,問題就唔識答。有乜理由人地等唔到𨋢遲幾分鐘就比左張枱其他人。 仲話咁樣對其他一早黎等既人唔公平,咁對於我早左成兩星期去book你地間垃圾火鍋又公平既!趕客既服務滿分,請都唔會再去!

趕客既服務滿分,請都唔會再去!
2018-09-23