2023-02-16 397 瀏覽
1.德州燒烤牛肉漢堡 $88漢堡包是單點,如果配薯條同餐飲要加$50,漢堡包味道唔錯,咬落去好多肉汁,配上佢哋自家製嘅漢堡汁食落去唔會好油膩,而且分量剛剛好。2.奶蓋楓糖核果疏乎厘 $118疏乎厘pancake上面有一層奶蓋加上肉桂粉,令到每啖疏乎厘都有唔同層次,側邊配上一些水果同黑糖核桃同疏乎厘嘅感覺好夾。連我唔鍾意食疏乎厘嘅都覺得幾得意。3.溫泉蛋煙豬腩卡邦尼意大利麵 6.慢煮煙燻有骨牛小扒卡邦尼風味嘅意大利麵,所以醬汁會比較濃掛到每一條麵,加上溫泉蛋同埋豬腩肉,每一啖都好香濃,雖然平平無奇,但食落去都真係幾好食。4.谷爾谷煙燻芝士牛肉漢堡 $88呢一款漢堡包相對德州漢堡,就比較少醬,不過配上唔同嘅之時,食落去有唔同嘅感覺,如果鍾意食車打芝士同煙熏味嘅可以選擇呢一個漢堡包。5.椰香冬陰功海虎蝦意大利麵椰汁同埋冬陰功估唔到啊同意大利麵係咁夾,呢間整嘅意粉都係比較少醬汁,不過就將每一條麵都掛上醬汁,所以入口會好香濃,加上兩隻勁大嘅海虎蝦,呢個意粉真係超好食。6.慢煮煙燻美國有骨牛小扒 $388相對前面幾款主食嚟講,呢一款就比較失色,可能係我唔鍾意食好淋嘅牛肉,呢一款牛肉食落去可能煮咗好
1.德州燒烤牛肉漢堡 $88

2.奶蓋楓糖核果疏乎厘 $118

3.溫泉蛋煙豬腩卡邦尼意大利麵

4.谷爾谷煙燻芝士牛肉漢堡 $88

5.椰香冬陰功海虎蝦意大利麵

6.慢煮煙燻美國有骨牛小扒 $388
相對前面幾款主食嚟講,呢一款就比較失色,可能係我唔鍾意食好淋嘅牛肉,呢一款牛肉食落去可能煮咗好耐嘅緣故,會比較鹹,肉質比較淋同嫩要配上薯蓉食先味道剛剛好,如果唔係真係會有啲鹹,不過整體都係唔差。