2023-08-02 79 瀏覽
呢間餐廳Menu設計好盞鬼,D名又搞笑。我地之前去過尖沙咀店,覺得唔錯,知道銅鑼灣都有店,放工順路就過嚟食飯~▫️瑞士名物芝士火鍋 (HK$298)— 牛扒、蝦、西蘭花、法包粒 —鴛鴦芝士,一款咸香D,另一款奶香D。依家好少地方有芝士火鍋,或者要等冬天先有,估唔到呢到有得食。芝士用火熱住,要時不時攪下去唔好痴底。牛扒已切好,本身牛味重肉軟腍,沾上香濃既芝士醬更滋味。另外蝦肉彈牙,西蘭花同薯仔新鮮,有得玩有得食好過癮!▫️唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯 (HK$128)升級+$28要原條鰻魚開心D,魚肉彈牙,蛋炒得好滑,包住好香麻油味既豉油飯,多汁味道又幾特別。▫️唔甜的紫薯蛋糕 (HK$68)真係唔甜既紫薯蛋糕,上面係紫薯蓉,下面慕絲,底係紫薯芝士蛋糕,餅底係牛油消化餅,食落真係唔太甜,又有紫薯香。▫️豆腐豆腐豆腐咖啡 (HK$56)口感非常Creamy既冰咖啡,有一大球豆腐雪糕,味道好fresh,咖啡入面都有豆腐,味道濃郁,好飲得嚟又唔死甜。▫️都係紫薯鮮奶好味D (HK$56)心形拉花,奶好香,紫薯味亦濃郁👍🏼

▫️瑞士名物芝士火鍋 (HK$298)
— 牛扒、蝦、西蘭花、法包粒 —

瑞士名物芝士火鍋

▫️唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯 (HK$128)
唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯

▫️唔甜的紫薯蛋糕 (HK$68)
唔甜的紫薯蛋糕

▫️豆腐豆腐豆腐咖啡 (HK$56)
豆腐豆腐豆腐咖啡

▫️都係紫薯鮮奶好味D (HK$56)
心形拉花,奶好香,紫薯味亦濃郁👍🏼
都係紫薯鮮奶好味D

2023-08-01