2017-09-30 2231 瀏覽
第二次嚟哩度食 因為覺得哩度嘅食物質素及其他也不錯 小妹一早已經book左7:30pm枱 當日7pm我取枱時 接待處職員話我係book 6:30pm 仲話我book時講錯時間🔥😡真係荒謬 根本就無可能 我自己book我會唔知?當時嘅態度真係令我覺得好嬲及受屈😠😠想問果位職員平時係咪都係咁做野?咁嘅態度真係會趕客 我都要諗下係咪會有下次。胡麻手撕雞 別看它普普通通 但味覺上真係好好好食 不知不覺又食左好多 佢嘅麻醬好香 雞絲撕得平均 有厚度 仲有青瓜絲作伴菜 撈埋一齊食真係不錯 小妹推介👍🏽😋懷舊鬼馬龍皇卷 有好多舊架 炸得幾脆 佢嘅肉質係蝦肉 仲有啲粟米粒 但食唔出有鹹蛋黃的味道 可以再突出一點吧 配埋個sauce有黑醋味 仲有酸酸甜甜的汁 都幾開胃 都okay架檳城棒棒骨四方盒 食材係有四條豬仔脾 不過小妹認為肉質有少少韌同埋乾 但點上了咖哩汁就好味很多 哩個咖哩都辣辣地架 材料有辣椒🌶️香葉 少少瓜類......佢個四方盒🍞烘得好脆 麵包都好soft 點埋個汁真係一流 不過個汁可以多返少少會較好😋😋川貝冰糖陳皮燉原個雪梨 🍐 佢真係制作需時架 今次都要等左半個鐘先有得食呀 個🍐不是很
胡麻手撕雞
懷舊鬼馬龍皇卷
檳城棒棒骨四方盒
川貝冰糖陳皮燉原個雪梨
川貝冰糖陳皮燉原個雪梨 🍐 佢真係制作需時架 今次都要等左半個鐘先有得食呀 個🍐不是很大 梨上面有些陳皮絲 好香呀 仲有兩粒川貝仔 飲落好舒服好清潤呀👍🏽👍🏽
開水巴馬火腿白菜
開水巴馬火腿白菜 普普通通 不過不失啦 菜新鮮 巴馬火腿好有咸香味 但吃起時覺得 味道係分開的 即係菜還菜 火腿還火腿.........哩個較一般

其他待應都幾有禮貌 態度又幾好 會樂意解答又會好勤力咁換碗碟 這是一間走比較高級路線的餐廳 哩啲態度係正常要有吧 但係一開始果位亞姐的說話/態度真係要改下吧
2017-09-28
胡麻手撕雞