2019-06-13 699 瀏覽
去完旅行充電回來,梗係要約班閨蜜gathering兼派手信啦。閨密們又想飲下酒狂歡,又可以好環境談下心,咁就決定來呢間wildfire啦。好耐都冇嚟呢間restaurant啦,環境依然舒服, 可能我哋早來到,只見到兩三張枱客人, 所以都好清靜 地比到我哋談下心。首先梗係叫杯紅酒嘆下先啦,跟住我哋就叫左個巴馬火腿雜菌薄餅、肉腸拼盤、 辣肉腸薄餅同卡邦尼意粉。呢間店最出名就係pizza, 果然係好食嘅, 食物都好新鮮,值得一讚。 肉腸拼盤份量都好多,配料有酸菜同埋薯蓉, 都好夾味,味道不錯, 卡邦尼意粉個人就認為個醬汁鹹咗少少,但味道滿意嘅。最開心嘅就係我哋班閨蜜又過咗一個好開心嘅gathering呀!