上年已經幫襯過 @udon.hk 觀塘分店一次,少少失望🥺今次見到佐敦分店有焙茶口味,拉埋朋友再試多次!整體來講覺得呢度嘅烏冬質素算係正常,唔覺得係超級好食必食嘅嗰一種,反而覺得佢哋嘅餸就真係幾出色!ღ 焙茶烏冬 $𝟱𝟴佐敦店限定✨要食的話最好提早預訂~烏冬暖暖地,口感煙韌,焙茶都真係幾香濃,就算點咗烏冬醬汁都冇比醬汁嘅味道蓋過,但個人就覺得味道有少少唔太過夾🙊下次會想試吓當日賣晒嘅海苔口味!╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟱/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟮/𝟭𝟬ღ 黑胡椒粒拌蛋烏冬 $𝟱𝟮黑胡椒嘅味道非常之強烈,有少少蓋過咗蛋嘅香味,整體覺得味道有少少淡,除咗黑胡椒嘅味之外都食唔到其他材料嘅味道。而烏冬個口感都較普通,反而覺得有少少淋🤏🏻少失望🥺╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟲/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟰/𝟭𝟬ღ 骨付鳥 $𝟰𝟲上次食過呢個雞髀都已經覺得有驚喜!雞皮香脆 ,肉質又𝗷𝘂𝗶𝗰𝘆又嫩,味道甜甜地,好似搽咗少少蜜糖喺上邊烤咁。不過食到尾覺得有少少鹹🤏🏻╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴/𝟭𝟬ღ 洋蔥牛肉 $𝟰𝟲洋蔥牛肉同樣有驚喜!洋蔥好香好甜,牛肉肉味香濃

ღ 焙茶烏冬 $𝟱𝟴
佐敦店限定✨要食的話最好提早預訂~

ღ 黑胡椒粒拌蛋烏冬 $𝟱𝟮
而烏冬個口感都較普通,反而覺得有少少淋🤏🏻少失望🥺

ღ 骨付鳥 $𝟰𝟲

ღ 洋蔥牛肉 $𝟰𝟲
洋蔥牛肉同樣有驚喜!洋蔥好香好甜,牛肉肉味香濃。份量都幾多,值得一試!

𝗞𝗮𝘁𝘀𝘂𝗼 𝗨𝗱𝗼𝗻 鰹烏冬
✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟲.𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ 📍#BELLYwongs_kwuntong #BELLYwongs_jordan #BELLYwongs_cheungshawan
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳.𝟲/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_japanese #BELLYwongs_noodles
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟮/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_affordable • $𝟭𝟬𝟬/𝗽𝗽
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟰/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ᴍᴀʏʙᴇ