2011-10-05 288 瀏覽
我同男朋友都好鍾意食American Food..今年佢生日同佢去咗又一城Dan Ryan's食大餐!好早之前已經打了電話訂檯, 所以都不用等候直入OK一坐低就安排係2人座位.. 第一次來嘗試, 什麼也要試試!點了食物會有1個Basket嘅麵包.. 合桃鬆餅好好味.. 好香合桃味, 但又唔會太甜! 去到一定要食~Chicken Caesar Salad ($118) - 同平時食嘅Caesar Salad沒大分別, 好大碟.. 我想這個份量起麻可以Serve 3-4人進餐Clam Chowder ($85) - 周打蜆肉湯, 以一個麵包內裝湯上碟.. 湯很香味道濃, 個口感好豐富.. 好似入面有三文魚.. 連包食, 好味, 但我覺得咸了少少..US Rib Eye Steak (12oz) ($308) - 伴薯條上.. 點了7成熟.. 但上碟切開似5成熟.. 但都可接受, 網燒最好味, 夠Juicy有肉味!Wild Mushroom Risotto ($138): 這個意大利飯, 好creamy.. 蘑菇味好重好香.. 如果不是太飽一定會食晒! 打包~因為有日生日Dan Ryan'
我同男朋友都好鍾意食American Food..
今年佢生日同佢去咗又一城Dan Ryan's食大餐!

好早之前已經打了電話訂檯, 所以都不用等候直入OK
一坐低就安排係2人座位.. 第一次來嘗試, 什麼也要試試!

如果不是太飽一定會食晒! 打包~

因為有日生日Dan Ryan's會送Cake, 食飽飽就上了Carrot cake..
有人同你唱生日歌.. at least 唱生日歌嘅人好過上面的Amaroni's Little Italy..
個Carrot cake真的好難食.. 所以都係切下同吹下Candle..

我同男朋友都好滿足, 見到佢食得咁開心.. 我就好開心.. Again, happy birthday!

P.S.
1. 食唔晒可以打包回家.. 因為我見好多人都咁做, 請勿浪費食物..
2. 又一城泊車優惠, 用Credit card payment滿$600即免2小時泊車.. 所以只係pay了1小時泊車誠惠$18
Basket Bread
Candle night on table