2017-05-25 80 瀏覽
旺角區其實都好多吾同品牌既雞煲, 點解今次揀吞Pop? 全因之前FB抽奬活動中咗佢張$500 Coupon 為食妹即刻約朋友去試下吞Pop雞煲既威力啦!向未食前我都上網Search 過食評, 見到大家都覺得好味, 新鮮及服務好! 所以一於約埋三五知己去試咗吓有幾堅先!首先我地點咗辣酒煮花螺雞煲(2者都係我既至愛), 由於有小朋友後尾又加咗個蕃茄薯仔湯煲, 方便吾食辣既小朋友食2個煲都好快上, 仲要好好味,螺無沙, 雞夠滑! 蕃茄薯仔煲夠入味, 老公仲飲咗2碗湯添不得不試佢個鮮炸魚皮, 真係勁脆勁好味👍🏻👍🏻👍🏻飲品選擇都多, 仲有手工啤添有濃有淡俾大家選擇, 老公2款都試過, 但感覺分別不大!大家不妨試試由於大家都好肚餓, 但埋真係太好食 無影相, 結果只提供一張照片
旺角區其實都好多吾同品牌既雞煲, 點解今次揀吞Pop?

不得不試佢個鮮炸魚皮, 真係勁脆勁好味👍🏻👍🏻👍🏻

飲品選擇都多, 仲有手工啤添
有濃有淡俾大家選擇, 老公2款都試過, 但感覺分別不大!
大家不妨試試

辣酒煮花螺雞煲