2020-12-07 1099 瀏覽
好多年無去過樓上Cafe啦...仲記得讀書果陣成日去,貪可以坐耐啲,天地堂食野+傾project+傾計一流🤤 一入到Cafe Fabulous見到個格局,回憶番曬黎🙊 當然依家既我focus係食物多啲🐽話說Cafe Fabulous既Set for Two ($318)真心幾抵🤩 二人餐有咩食?🍤🥟一款小食🍛🍝兩款主食🍰🍮兩款甜品🍷🍸兩杯$40飲品 ($40以上需補差額)我嗌左乜?蜜糖芥末雞翼 (6隻) 👉 焗得好好食,我鯨吞左5隻而不自知🙈剩番1隻俾爸爸食,有啲內疚🤣卡邦尼意粉 👉 不過不失,感覺似白汁多過卡邦尼意粉,芝士味再濃啲會更好👍日式咖哩吉列魚柳飯 👉 塊吉列魚柳大過我個頭,脆漿整得好出色,唔會過多麵粉👍 外脆內軟又juicy既魚柳,加上甜甜地既日式咖哩,撈飯一流🤩提拉米蘇藍苺芝士餅👉甜品方面都幾不錯,特別係藍苺芝士餅好重芝士膻味🙈 鐘意cheesecake既你一定不能錯過!!芝士奶蓋桃香烏龍水蜜桃果粒茶👉飲品menu勁多選擇!! 揀左去cafe必飲既花茶,水蜜桃果乾好香,仲有一杯蜜糖俾客人加入花茶飲😍 天氣咁乾燥飲就啱曬,仲唔怕會失眠添🤓

🍤🥟一款小食
🍛🍝兩款主食
🍰🍮兩款甜品
🍷🍸兩杯$40飲品 ($40以上需補差額)

我嗌左乜?

藍苺芝士餅