見到咁多人like,難得經過旺角,所以就嚟左朗豪坊食,未嗌嘢食,侍應先嚟椰菜沙律,椰菜新鮮冰凍夠爽口,配上秘製柚子汁,超正,淨係齋食椰菜都得🥰🥰椰菜仲可以免費無限次添加👍🏻👍🏻🤤🤤另外,牛蒡茶係幾健康嘅,但味道就因人而異,個人麻麻哋牛蒡,覺得有啲苦,似飲緊中藥🌿天幕御膳 $148有三種食法🍤🍤1.普通天婦羅食法,配上蘿蔔泥薑末及天婦羅汁沾上品嚐2.天丼,顧名思義就係天婦羅配丼飯,將天婦羅放於飯上,淋上秘製丼飯醬汁一同品嚐3.天茶泡飯,將天婦羅放在飯上,加入秘製堅魚湯,最後加上芥末及紫菜作點綴😋試完三種食法後,我就比較覺中意1及2 mix埋食,天婦羅沾上蘿蔔泥薑末及天婦羅汁,會唔夠味,但加上秘製丼飯醬汁後,即刻昇華咗去另一個境界🥰🥰天吉雙品(冷)$108冷烏冬就麻麻哋,個烏冬淋左少少唔夠煙銀,而冷烏冬嘅沾汁相對就比較淡味,我偷偷地加咗椰菜沙律嘅柚子汁後,就覺得好食咗好多🤩整體食物都ok嘅,不過得60分鐘食就真係有啲急,入到去叫完餐,都等咗半個鐘啲食物先嚟到,相都淨係影咗三張,就已經要食得好急,仲要服務就麻麻地,我哋食咗10分鐘(仲有20分鐘先夠鐘),但已經催我哋要埋單🙄🙄🙄結論:食物再好
椰菜沙律

天幕御膳 $148
有三種食法🍤🍤
1.普通天婦羅食法,配上蘿蔔泥薑末及天婦羅汁沾上品嚐
天幕御膳

天吉雙品(冷)$108
天吉雙品(冷)

結論:食物再好食,但要食到咁急,我寧願落樓下food court食快餐好過😵‍💫😵‍💫😑😑
椰菜沙律
天幕御膳