2021-12-02 1127 瀏覽
馬場依家做緊promotion 比80蚊就可以參加佢地既導賞團 仲有同等價值既餐券 對於未入過馬場既我地 無疑係幾吸引😇其他餐廳都係要提早預約既 所以我地就黎到food court揾食 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️海南雞脾飯- 雞脾嫩滑 有油香 佢既油飯特別值得一讚 雞油同米香混為一體 其實唔需要點汁已經好夠味👍🏻時菜牛腩炒河- 牛腩比得慷慨 用七舊左右 更包括牛筋 炆得非常入味 河粉唔油 即炒有鑊氣 大男人都可以食到超飽既份量😂😂另外要左隻燒雞脾- 用蜜汁燒 大大隻 邊邊位仲有焦香 係好味既 只係調味有啲太重手 餸飯會比較適合 雞肉焗得剛剛好 不枉我地等左10分鐘最後跟餐加11蚊就可以用樽裝飲品 食物性價比唔錯 只係food court既座位設計特別 坐得並唔舒適 除非你係腿長手長啦💪🏻🦵🏻

最後跟餐加11蚊就可以用樽裝飲品

2021-11-28