2019-07-25
嗰日放工已經好晏,差唔多12點幾,見到呢間放題開好嘢,所以就嚟咗食。我哋升級加咗$88有帶子海膽,生蠔放題。但係我哋個生蠔好難食,重點係佢入邊有蟹啊!真係多謝晒呀送隻蟹俾我食,生蠔從來都唔係一樣好貴嘅食材,佢嘅貴就係在於處理手法麻煩,需要細心清理同埋檢查,好明顯佢哋出貨出得好求其,冇好仔細咁刮青生蠔嘅前後。如果我哋食咗隻蟹落肚,都唔知會有咩後果……魚生一般,但個海膽帶子真係好難食,難食到我哋食咗一round就冇叫第二round了,好地地一舊帶子都唔知點解可以整得咁難食,佢仲有海膽手卷。,已經冇期望食到好鮮甜嘅帶子,但個海膽少得可憐,仲要溶溶地,食咗一個都唔使食第二個。熟悉還好,但個炒魷魚真係喊到喊,唯一唔錯嘅就係上菜速度快,不過可能因為我哋食嘅時候已經好夜啦。冇下次