2021-08-13 386 瀏覽
Lunch同朋友想搵間坐得舒服,環境唔錯嘅餐廳,朋友就推介呢到Lunch時間人唔多,好多位40度三文魚沙律🥗三文魚用慢煮方式整嘅,可以保持到肉質滑嫩,唔會煮過龍,熟成度剛剛好,沙律好多火箭菜,醋就略為酸左啲,健康之選黑松露意大利白醬意粉🍝黑松露滿滿,芝士仲鋪滿晒成個意粉,味道濃郁、Creamy而且係全素,素食人士可以揀呢個🌱香煎春雞Risotto 🐥燒春雞皮整得好脆,雞肉唔算好鞋,雞脾就較為嫩滑,加埋青醬一齊食味道清新。下面嘅risotto好似有少少燒過咁,口感唔錯,特別呢到最特別係有幾款唔同嘅花茶,每一款都加左唔好材料,各有特色Midsummer Dream 🌹法國玫瑰、洛神花、白桑綠茶、甜葉菊玫瑰花同洛神花主打係抗衰老,飲完仲可以補充維他命C,養顏花茶Tropical Wonderland 🌼碟豆花、椰子片、木敦果、焙燒紫米、甜葉菊碟豆花真係近年大熱🔵夢幻嘅藍色,加埋椰子片好清甜,飲完仲有鬆一鬆嘅感覺

Lunch時間人唔多,好多位

40度三文魚沙律🥗

黑松露意大利白醬意粉🍝

香煎春雞Risotto 🐥

Midsummer Dream 🌹
法國玫瑰、洛神花、白桑綠茶、甜葉菊

Tropical Wonderland 🌼
碟豆花、椰子片、木敦果、焙燒紫米、甜葉菊