2019-10-14 594 瀏覽
環境寧靜舒服岩哂拍拖/ 同朋友傾下計之前就試左《tasting menu 》$398 +10%service charge紅菜頭凍湯配沙甸魚: 甜甜地凍凍地 配埋沙甸魚作為開胃菜色香味口感一流👍🏻.醃製鯷魚配烤紅椒堅果醬: 口感清爽不膩.手切郊外穀飼伊比利亞火腿(36個月)配西班牙蕃茄多士: 油脂咸香適中 作為全球頂級黑豬之一 絕非浪得虛名 配埋蕃茄多士令口感清爽.慢煮伊比亞豬臉頰: 係我食過最好食既pork cheek 肉質鬆軟 入口即化 🤤🤤🤤.網燒12安士西班牙安格斯牛肩胛肉小排: 剛剛好既medium. 雖然驚喜不大 但肉質口感絕對一流!.加泰隆尼亞忌廉撻配咖啡雪糕: 食到最後就係 連甜品都咁精緻 好味 大滿足♥️♥️.順帶一提reservaiberica_kitchen 係來自西班牙巴塞隆拿伊比利亞火腿品牌 Reserva lbérica 於香港開設全球首間concept store絕對值得一試🤟🏻🤟🏻
環境寧靜舒服岩哂拍拖/ 同朋友傾下計

醃製鯷魚配烤紅椒堅果醬: 口感清爽不膩