2021-09-20 76 瀏覽
因為好中意食burger 就搵左呢間burger room 試下啦. 呢間野都幾大, lunch 吾多人, 吾會逼, 可以坐耐小小又吾會嘈.見到個餐牌就有選擇困難症, 佢有好多款式既burger, 例如鵝肝burger, 帶子burger, 廣島蠔burger等我地叫左一個軟殼蟹burger 同埋牛油果醬芝士牛肉漢堡.好少食到軟殼蟹burger. 軟殼蟹炸到好脆. 少左D 鮮味,  不過成個burger 味道好夾, 好香口又吾會覺得好油牛油果醬芝士牛肉漢堡滿滿既牛油果醬, 好香好濃, 多到就黎滴出黎.牛油果配芝士真係好正, 成個burger 都好juicy. 咬一淡, 成個咀都係油香, 會有小小膩, 不過回甘真係好正至於個薯條就遜色了, 吾係外脆內軟.一個字, 脆, 無啦, 我覺得太脆. 有D 炸過左火呢杯蜜桃茶都好飲, 好fresh, 有小小果粒, 如果有粒小小仲好整體黎講都吾錯, 會再黎

我地叫左一個軟殼蟹burger 同埋牛油果醬芝士牛肉漢堡.
軟殼蟹漢堡

牛油果醬芝士牛肉漢堡
滿滿既牛油果醬, 好香好濃, 多到就黎滴出黎.
牛油果配芝士真係好正, 成個burger 都好juicy.
咬一淡, 成個咀都係油香, 會有小小膩, 不過回甘真係好正
至於個薯條就遜色了, 吾係外脆內軟.
一個字, 脆, 無啦, 我覺得太脆. 有D 炸過左火

整體黎講都吾錯, 會再黎
2021-09-16
軟殼蟹漢堡