2017-09-06 1315 瀏覽
間唔中都會係social media見到依間餐廳,一路都想試見又有得玩龍袍又有得飲野食dinner⋯!第一次黎3人行一黎到就俾佢裝修吸引左,牆上projector做緊周星星個套西遊記佢個Menu都好特別而張係飲野Menu佢happy hour價錢平d做到8點~~我地都唔知邊隻最特別,所以是但嗌左幾個睇落最吸引的***因內在環境太黃,食物相都調整過white balance***芥辣八瓜魚,無乜特別~同出面平時食既差唔多。***因內在環境太黃,食物相都調整過white balance***佢Menu上推薦的生蠔,都幾fresh,但價錢唔算最抵***因內在環境太黃,食物相都調整過white balance***風流太子,佢個sauce唔錯但食唔出有回味既感覺,都係平時食到的風味~***因內在環境太黃,食物相都調整過white balance***牛肉飯,認真係一般哦,lunch茶記既味道,日餐既份量,西餐既價錢***因內在環境太黃,食物相都調整過white balance***表哥薯條,食左咁多樣野得個薯條好食小小,但要食薯條可以去第2度啦依張相係手機打光出黎,唔好以為佢好大碗,錯哂。係勁
見又有得玩龍袍
又有得飲野食dinner⋯!
第一次黎

佢個Menu都好特別

而張係飲野Menu

佢happy hour價錢平d做到8點~~

我地都唔知邊隻最特別,所以是但嗌左幾個睇落最吸引的
芥辣八爪魚

芥辣八瓜魚,無乜特別~同出面平時食既差唔多。

佢Menu上推薦的生蠔,都幾fresh,但價錢唔算最抵

風流太子

表哥薯條

夜光杯

依張相係手機打光出黎,唔好以為佢好大碗,錯哂。係勁細碗!加上都係一般貨式~都幾average

環境係唔錯有特式(但坐得幾唔舒服),飲野都係個d野(因無試佢cocktails),食物好average。唔明點解佢得1.5個鐘食,仲要次次都咁多人
下次經過無人都會入黎飲下野,但食飯就唔會啦
2017-08-30