最近去好多黃店大排長龍, 係尖沙咀行左好多間, 甘岩呢間淨返2個位, 就入去試下😎環境好舒服, 設計文青, 部份係榻榻米位, 座位都好闊落, 裝潢以熱帶植物為主, 仲有粉紅燈牌, 好岩打卡!😍🥑身為牛油果控嘅我地, 見到menu有大量牛油果美食, 即刻心心眼😍😍所以食物同飲品都揀左用牛油果製作既😆😆諗起成個口都會充斥住牛油果香, 實在太正!🤤.🥑主食揀左牛油果蟹棒帶子溫泉蛋丼, 賣相好靚好colourful, 牛油果份量唔少幾creamy,燒過嘅帶子好滑, 蟹棒好鮮甜, 溫泉蛋煮得岩岩好, 拮穿佢下好治癒, 流心蛋漿撈埋日本飯一齊食好夾!👍🏻仲有滿滿嘅沙律菜圍住, 好fresh同健康!👍🏻.🍹飲品見到有我地最愛既抹茶加牛油果既奶昔, 個配搭幾創新, 忍住唔住點來試試, 不過本身牛油果同抹茶味係淡身d, 所以香蕉味蓋過左少少, 整體不會太甜, 好健康嘅飲品!🤩.餐廳食物整體感覺好健康, 仲有唔少牛油果, 海鮮同健康美食, 下次再黎encore~😋而且進食無限時, 係同朋友來吹水同hea既好地方!☺️👍🏻❗️更多美食分享, Follow Instagram: Foodmarker.hk , 可

諗起成個口都會充斥住牛油果香, 實在太正!🤤
牛油果蟹棒帶子溫泉蛋丼

燒過嘅帶子好滑, 蟹棒好鮮甜,
仲有滿滿嘅沙律菜圍住, 好fresh同健康!👍🏻
牛油果香蕉抹茶奶昔

而且進食無限時, 係同朋友來吹水同hea既好地方!☺️👍🏻

❗️更多美食分享, Follow Instagram: Foodmarker.hk , 可以比個like我地, 大家的支持好重要😚➡️ https://www.instagram.com/foodmarker.hk/
2019-12-24
牛油果蟹棒帶子溫泉蛋丼