2020-04-13
韓國菜食得多,多數d前菜食到要encore 但呢但d前菜無人掂咁濟真心麻麻地,泡菜係唔入味又唔多辣,個南瓜仲未煮透喎師父,可能係生生地咁食掛,我唔係experts 我真係唔知係咪我唔話識食。肉到喇,眼見前面幾款肉都幾靚仔幾新鮮咁,不過可惜你預期佢會好入味好好食,但個五花肉係無味又肥又多油,完全係靠醬料調味,不過d醬都係麻麻,得麻油海鹽同韓式豆瓣醬。。。你睇相見到橙橙黃黃果件好似係牛肉,燒完痴穫係佢最大特色,味度好似5香粉咁既味,燒完外皮會有點硬,入面既汁都揮發得所淨無幾,好乾。牛痢不錯,爽口既,但又係無味。。。睇到啦 ,其實真係有點乾。。。店員好好,全程幫我地燒。雖然。。佢係瘦左d.....但我認為佢係全晚最吸引既菜式!韓式炸雞無得輸!皮脆肉亂,咬開仲好juicy 仲有好多雞汁雞油流岀嚟,個皮多薄,食得多都唔會溜,仲有想講佢地有個類似蛋黃醬既物體!好鬼好食嫁,簡直絕配!呢個蛋菜卷反而好重口味,醬料太多,有種too much 既感覺,味道似大阪燒。呢個人參雞窩係淡到不得了 ,無乜人參味亦無乜雞味,但就有件鞋颯颯嘅雞係入面,口感似煲完湯既瘦肉咁。。。不好吃飯後甜品有水果食。
牛痢不錯,爽口既,但又係無味。。。
睇到啦 ,其實真係有點乾。。。店員好好,全程幫我地燒。
飯後甜品有水果食。