餐廳: 1963 木十豆寸
資訊:

2019-04-17 443 瀏覽
俾Openrice吸引咗我嚟要行樓梯上2樓, 或者行入幢住宅先有得搭𨋢復古風裝修, 感覺似7,80年代嘅香港食晚飯, Dinner set 200蚊起跳, 第1次嚟所以散嗌試試水溫先嗌咗3樣嘢, 但係食到心情太差, 淨係影咗碗牛肉麵1. 魯肉飯飯係生嘅, 放到嘴邊、未擺入口已經feel到係硬嘅, 即時同侍應講, 可以cancel咗佢2. 客家小炒嗌之前問清楚係咩嚟, 侍應話係五花肉豆乾炒魷魚, 聽到有魷魚咁啱我同朋友都想食, 二話不說就order咗一份講明有魷魚, 點知嚟到唔見有魷魚, 侍應話廚房「忘記咗落(魷魚)」, 主動幫我地cancel3. 淨低碗牛肉麵, 味道一般, 冇乜特別, 但份量好細, 因為頭兩樣野都cancel咗, 碗麵盛惠$70加一另外唔知係咪行復古風, 問佢拎咗兩隻碗, 兩隻都係崩口嘅港島好多好正嘅台灣野, 唔會再嚟呢度
俾Openrice吸引咗我嚟
要行樓梯上2樓, 或者行入幢住宅先有得搭𨋢

復古風裝修, 感覺似7,80年代嘅香港

嗌咗3樣嘢, 但係食到心情太差, 淨係影咗碗牛肉麵

1. 魯肉飯

2. 客家小炒

另外唔知係咪行復古風, 問佢拎咗兩隻碗, 兩隻都係崩口嘅

港島好多好正嘅台灣野, 唔會再嚟呢度
牛肉麵