2022-12-12 1536 瀏覽
以前係附近返工 個個月都必食一次🤣 基本上唔洗睇餐牌 都係叫食開個幾款☺️ 泡椒牛舌👅 成盤滿滿既泡椒浸住牛舌 裡面仲有啲雲耳同芽菜 牛舌大片爽口 味道夠哂麻 不過食個陣麻煩啲 夾起既餸都痴住泡椒 要揀返出尼🫣野菌石鍋雞球雞球上枱時仲滾緊 要即刻用匙羹撩下佢 避免痴底 野菌夠乾身入味 雞球嫩滑 無論食唔食辣既朋友都非常喜愛 呢款堂食比外賣滋味好多 石鍋上更焦香🫶🏻水煮牛可揀半份/1份 可以就返食辣人數揀😚我地揀半份 但牛肉份量一啲都唔少 牛肉嫩滑唔韌 惹味辣油包裹住肉片🤤 另外可以加「樹皮」啫係勁闊身既闊粉 吸哂啲汁煙煙韌韌 好味😋「真」蒜泥白肉係青瓜片上面舖住肉片 配搭磨成蓉既蒜泥 食個陣用青瓜片肉皮包住蒜泥 口感非常豐富 成個口腔都充滿住蒜味🧄🧄🧄🤭

泡椒牛舌👅

野菌石鍋雞球