2023-12-03 953 瀏覽
第一次寫食評,原本唔諗住寫,因為我都係食個lunch,而呢個價錢,食物質素點都無得輸,我想提既就係員工既態度,真係太大意同唔貼心,我係慶祝老公生日先會去呢間餐廳度食,我事前已經講咗係老公生日,想响佢甜品上面寫句Happy birthday,最後佢地竟然係我份甜品上寫咗🤦🏻‍♀️,而我點既係菠蘿果蓉,焦糖燉蛋,我老公係唔食既,嗰下真係好尷尬,好彩我有禮物分散下佢既注意力。嗰日我地揀咗卡位黎坐,都好闊落,每碟菜上台時都好熱,係好事黎,但啲員工上菜既時候無放正响我前面,我係唔會移動自己就個碟吖嘛,咪郁隻碟,一下唔覺意掂咗隻碟,熱到我飛起,跟住佢先同我講隻碟好熱🙄,我事後係起水泡真係好痛,呢間餐廳真係永遠唔會再幫襯,如果你想去呢間餐廳真係要諗過,真係好多餐廳都好過呢度,佢地可以拎一個唔寫食評既人寫食評,真係好厲害,祝佢地好運