2020-08-05 4321 瀏覽
難得全家同一日放假 同屋企人快閃旺角~好耐無食過韓國野 今次就支持下Outdark! 💛店內昏暗既環境 掛滿星型燈飾 的確幾浪漫既☺️叫左炸雞🍗都會送上一碟4款醬料+醃蘿蔔!唔太鍾意食多醬既炸雞 可以叫原味再點醬~~我地就叫左👇🏽Honey & Garlic Sauce Outdark Chicken (half size: $118)炸雞sauce有蜜糖既甜味 又有微微蒜香🧄 不錯!半份雞都有6件~~ 件件雞都好香口又無骨 岩哂食肉獸😆仲有3款炸薯👉🏼 扭紋粗薯條、薯格、薯角覺得薯角形狀好似月亮🌙 好襯呢度啊!炸雞加炸薯仔 3個食岩岩好!炸蝦飯捲 ($88)飯捲入面有好多配料 最驚喜係有牛蒡絲!不過我唔係幾食到炸蝦🍤 可能因為得食飯捲既尾尾有~~睇其他食評 另外個兩款飯捲評價高d 好似抵食d咁!蕃薯芝士條 ($35/ 4pcs)係拉到絲既芝士條啊🤩 芝士量再多d就好外皮香脆又甜甜der 唔知點樣用蕃薯🍠整出黎架呢🤔呢排幫襯都會送一杯Outdark Ade🤩Ade姐係水果味既梳打水💁🏽‍♀️(左) Ice Peach ; (右) Cassic orange 👈🏼應該串錯字 我照menu打架

難得全家同一日放假 同屋企人快閃旺角~
好耐無食過韓國野 今次就支持下Outdark! 💛

店內昏暗既環境 掛滿星型燈飾
的確幾浪漫既☺️

叫左炸雞🍗都會送上一碟4款醬料+醃蘿蔔!
唔太鍾意食多醬既炸雞 可以叫原味再點醬~~

我地就叫左👇🏽
炸雞sauce有蜜糖既甜味 又有微微蒜香🧄 不錯!
半份雞都有6件~~
件件雞都好香口又無骨 岩哂食肉獸😆
仲有3款炸薯👉🏼 扭紋粗薯條、薯格、薯角
覺得薯角形狀好似月亮🌙 好襯呢度啊!
炸雞加炸薯仔 3個食岩岩好!

炸蝦飯捲 ($88)
飯捲入面有好多配料 最驚喜係有牛蒡絲!
不過我唔係幾食到炸蝦🍤 可能因為得食飯捲既尾尾有~~
睇其他食評 另外個兩款飯捲評價高d 好似抵食d咁!

蕃薯芝士條 ($35/ 4pcs)
係拉到絲既芝士條啊🤩
芝士量再多d就好
外皮香脆又甜甜der 唔知點樣用蕃薯🍠整出黎架呢🤔

呢排幫襯都會送一杯Outdark Ade🤩
Ade姐係水果味既梳打水💁🏽‍♀️
(左) Ice Peach ; (右) Cassic orange 👈🏼應該串錯字 我照menu打架!
兩杯Ade味既味道都唔錯~~
記住要拮埋鋪喺面既水果 更加好味😋

見Menu上面寫香港🇭🇰係Outdark第一間決定喺海外開既分店
但我地去幫襯個日非常冷清 全程都係得兩枱客😣 好叫人擔心啊!
撐住啊🙏🏽