朋友生日, 想幾個好姐妹一齊食下英式三層下午茶扮下貴婦 見到網上呢間都唔錯,所以就book左試下~呢度既裝修都幾西式feel, 可能係因為佢個牆油到好似去左田園咁既FEEL掛~而且入面既枱唔多, 空間感令人覺得都幾大, 感覺令人好舒服!三層AFTERNOON TEA一放上枱我地班港女好似癲左咁不停影相 又難怪既, 因為呢度個感覺同甜品都整得幾靚!份量其實唔多, 夠2位用, 但我地一行4個去, 所以就有D唔夠食喇!牛角包整得幾好的! 但可能我地班港女影左太耐相喇, 令到佢凍左, 就冇咁重牛油香味 中間果間既包食落去都唔錯! BURGER係有心思咁加左SMOKE既HAM落去, 令到成個包都好香 底層係甜品, 甜品份量相對比上2層多好多, 因為我幾一行有4個女仔所以唔係每款都食到, 綠茶餅有少少帶干身, 食落有少少綠茶香味小蛋糕 – 做得都幾鬆軟, 入口會帶點濕潤感小妹自覺甜品比上面2層既質素遜色左少少, 整體感覺都尚算唔錯! ALL DAY BREAKFAST – 食落其實都算係普通野, 其他野唔多講喇! 勝在佢個炒蛋係黑松露, 食落口好香黑松露味, 而且好似有用到3.X牛滑
朋友生日, 想幾個好姐妹一齊食下英式三層下午茶扮下貴婦

見到網上呢間都唔錯,所以就book左試下~

又難怪既, 因為呢度個感覺同甜品都整得幾靚!
小蛋糕 – 做得都幾鬆軟, 入口會帶點濕潤感
ALL DAY BREAKFAST – 食落其實都算係普通野, 其他野唔多講喇! 勝在佢個炒蛋係黑松露, 食落口好香黑松露味, 而且好似有用到3.X牛滑咁, 令到個蛋食落好香黑松露同奶香味, 好正!
拉花COFFEE – 感覺畫花唔算係好可愛, 飲落口都唔差, 咖啡都叫做幾細滑.
2015-09-06
下午茶