招聘中
月薪
餐廳: 天仁茗茶
資訊:

2018-08-15 507 瀏覽
中午要去一去油麻地開會,本身已經由旺角行過去,所以出咗一身汗,差不多到油麻地就見到天仁茗茶,簡直係救星因為中午太陽特別晒,完全係唔想企喺街!所以我就入咗去買嘢飲,我其實之前都有飲過呢間天仁茗茶,不過就比較耐小小,今日就再揀招牌珍珠奶茶幫襯!呢間嘅等候位置都幾闊,而且有枱櫈可以休息下佢有好多茶葉放咗喺櫥櫃,應該係可以買!拎咗珍珠奶茶之後,即刻飲咗一啖解下暑!超級爽,佢好夠凍!但係奶茶味就淡左少少!珍珠最好食,超級彈牙,而且夠甜味,可能就中和一下奶茶嘅淡味

呢間嘅等候位置都幾闊,而且有枱櫈可以休息下
佢有好多茶葉放咗喺櫥櫃,應該係可以買!

拎咗珍珠奶茶之後,即刻飲咗一啖解下暑!

• 珍珠奶茶