2021-11-10 1937 瀏覽
呢間食法國菜既餐廳, 想試佢好耐啦~次次book 親lunch,都話full晒~一於2星期前月book定咗,試下佢咩料。我地各自叫咗2 Courses $178 (1 Starters + 1 Main)前菜 Starters:Confit Onion Tart無諗過呢個洋蔥又幾夾, 酸酸甜甜既醬, 係令人開胃。又唔太漏!牛肉他他 Beef Tartare 上面係隻鵪鶉蛋,下面就係牛肉他他,好邪惡呀攪一攪佢,加埋鵪鶉蛋,令到牛肉他他加滑。味道唔錯!!!值得一試。Warm Ox Tongue Salad牛舌好林, 配埋佢d醬汁,好醒胃好fresh~呢個勁力推介!!!!!主菜 (Main)Black Ink Squid Linguine我比較鐘意軟身少少既麵,所以覺得呢個墨魚麵有d 硬,同個汁有dd 淡。個麵係熱辣辣~ 唔係食幾濃味既朋友可以試下呢個,會覺得唔錯。環境入面好靚,掛满好多野。又可以邊欣賞邊食野。

一於2星期前月book定咗,試下佢咩料。

前菜 Starters:

Confit Onion Tart

牛肉他他 Beef Tartare

上面係隻鵪鶉蛋,下面就係牛肉他他,好邪惡呀

Warm Ox Tongue Salad

主菜 (Main)
Black Ink Squid Linguine

入面好靚,掛满好多野。又可以邊欣賞邊食野。
Confit Onion Tart
牛肉他他Beef Tartare