2020-06-16 2485 瀏覽
最近疫情下無哂遊客,決定去山頂走一轉,結果一如所料,人流十分疏落,多數都是家長帶著小朋友。其實呢間餐廳已經食過幾次,所以今次都係叫返之前覺得好食既菜色。無論第一次還是第N次嚟都會再叫呢個最出名既桶蝦呀,唔知係咪因為用啤酒灼過既關係,蝦肉比起平時食開既都會較為彈牙,同食落好鮮味。而且有得揀蒜味或者辣味,個人比較鍾意食辣,因為比較香口之餘仲好開胃。第二樣必食推介! 魚柳配忌廉汁簡直perfect match,仲有薯蓉做 side dishes,個薯蓉佢應該加左一啲特別既香料,食落同平時既好唔同。話事話食完呢個都幾飽肚下。原本個名唔多記得,姑且叫佢做chicken burger。之前無試過係度食Burger,而佢既雞扒乾身得嚟又唔會太過鞋身,配返個千島醬同蕃茄蔬菜,總括來講都不過不失。沙律係加$55 算幾大碟酒味唔算濃,但飲落有啲似藥水味呢個入口幾似fruit punch,味道唔錯。

啤酒灼鮮蝦桶

話事話食完呢個都幾飽肚下。
Cheese burger

Caesar Salad

沙律係加$55 算幾大碟

Strawberry Basil Smash

酒味唔算濃,但飲落有啲似藥水味

FIZZY FUN

呢個入口幾似fruit punch,味道唔錯。
啤酒灼鮮蝦桶
Cheese burger
Caesar Salad
FIZZY FUN
  • Jenny's catch with loster butter sauce,