2022-03-29 669 瀏覽
呢排都少左出去,打開外賣APP見有間幾吸引嘅正宗印度餐廳,菜式選擇都好多👍🏻所以就簡左呢間😛🥢羊肉炒飯 $125係用印度長身香米炒出黎😛內裡仲有好多舊羊肉架👍🏻羊肉軟腍入味😌炒飯仲用咗唔同嘅蔬菜去炒,超級好味同健康😍佢仲提供左乳酪醬汁,不過炒飯已經好濃郁夠味,所以我地拎左黎點餃子食☺️🥢印式餃子 $65呢款餃子係用免治雞肉嘅餡料整成🤩外皮都炸到好香脆😋我地用左配炒飯嘅乳酪醬汁,點埋醬汁一齊食又有另一番口感☺️仲減少左唔少油膩感添呀☺️☺️🥢羊肉餡餅 (Naan) $28餡餅中間個層夾咗好多羊肉😝食落仲好有羊肉味🤩外賣送黎到都仲保持到溫度,令到Naan仲係皮酥內軟,香味四溢、惹味十足😙😙🥢咖哩雞蛋 $82印度咖哩好香濃,唔會太辣,配埋羊肉餡餅一齊食真係絕配,口感一流👍🏻🤤🥢自家秘醃炸雞 $98不好以為佢醃到紅當當就係爆辣😌佢地自家嘅醃炸雞味道帶點微辣,而微辣嘅口感都幾刺激同上癮🤩令到我地食完一件又一件😋雞肉都非常惹味嫩滑😙

🥢羊肉炒飯 $125

🥢印式餃子 $65