講真我係海鮮袋fan!!!! 之前都去過佢尖咀既分店兩次食海鮮袋,灣仔呢間都食過lunch,但今次去灣仔呢間食dinner ,點解可以啲野咁唔新鮮?同埋係唔熟??真係好令人失望!!!!!!!!!!! 我同男朋友去我地order左個 signature combo , 一上黎我見到啲青口我都嚇一嚇:佢啲 size係細到好似啲淡菜咁,咁都算..... 一入口,啲青口係幾乎隻隻都有尋臭屎味!!!!極度唔新鮮....... 我唔知係未熟定點 (??) 跟住再講啲蜆,我一入口 佢係滑sandan ga!!!!!! 跟住男朋友就喺度試啲蝦啦,佢話都有幾隻係霉身.....咁我就同左店員反映 而佢地都幫我分開整熟番....之但係整完之後啲蜆 依然都係滑sansan...我諗咁就真係佢啲海鮮係極度唔新鮮 .....跟住有個應該係比較senior既店員過黎再follow up,我都老實同佢講 : 其實啲海鮮都係唔得,跟住,佢就行走左(???) 如果一間主打海鮮既餐廳出啲咁質素既海鮮,其實係未可以收檔?????

singature  combo

signature  combo