2022-12-11 52 瀏覽
入座嘟安心,嘟針卡,我&同事都係用緊醫健通嘅針卡,冇加針卡入去安心出行。門口條友話一定要用安心出行個介面張針卡,我話呢個係政府醫健通張針卡喎,我間間餐廳,連返工都可嘟到過到。點解一定要入針卡用安心個介面?我話而家係咪唔得,唔得咁我食第二間囉,佢又唔出聲。仲有一入座已講明係附近職員,佢話有8折,跟住到埋單冇俾折,問佢點解,佢話要入座前出示職員証,我咪話講咗囉~佢仲要話你講咗但冇出示,咁我話我一早出咗聲,但你冇問我出示 咁我而家出示返囉!條友擺明係安心針咭度唔順氣,玩野啦~根本一開始,佢嘅態度就有問題,醫健通針咭話唔接受,一定要安心出行版面嘅針咭時,我應該即時話唔食。野食就一般般啦,唔係特別出色,佢最出名嘅蛋包飯,冇乜特別,個蛋皮好薄,亦都唔係滑。3個人,平日下午茶時段,百幾蚊一個嘅蛋包飯,唔算抵食。同塲LDK下午茶Set都有蛋包飯,價錢係呢間嘅一半仲包埋飲品。

2022-12-08