餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (德福廣場2期)
資訊:

餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (德福廣場2期)
資訊:

2021-10-01 921 瀏覽
#牛角 其他不用多說,我相信大家都已經食過今次特別想介紹嘅係🔆🔆🥩薄燒長崎A5黑毛和牛 $188配月見汁哩個係期間限定👁‍🗨🕛牛香,油脂分布一定係頂級無可置疑👍就算食完個口腔裏面都係停留咗一陣好香嘅牛味🥰🥰🥰唯一最能夠挑剔嘅係佢真係薄切得非常之薄😂其實以呢個價錢我覺得可以厚返少少Anyway🤷‍♂️係非常值得一試嘅👍👍👍另外有一樣新野係蒜香蜜糖辛味雞腿肉🐔雞肉燒起都夠嫰滑😋配上蜜糖同蒜片一絕***純屬個人意見蒜片要燒到脆口,先至夾埋一齊食老實講香港嘅日本燒肉嚟講佢都算係幾好👍唯一最唔好嘅地方就係每一次食都要等好耐🙄🙄🙄最後大家鍾意食牛🥩嘅朋友可以嚟試吓呢個期間限定💯💯個人評價: 總結 4/5 星
#牛角
其他不用多說,
我相信大家都已經食過
今次特別想介紹嘅係
🔆🔆🥩薄燒長崎A5黑毛和牛 $188
配月見汁

哩個係期間限定👁‍🗨🕛
牛香,油脂分布一定係頂級
無可置疑👍

另外有一樣新野係
蒜香蜜糖辛味雞腿肉🐔

雞肉燒起都夠嫰滑😋
配上蜜糖同蒜片一絕
***純屬個人意見蒜片要燒到脆口,
先至夾埋一齊食

老實講香港嘅日本燒肉嚟講佢都算係幾好👍