He She Eat 終於唔使排隊,好想去試有幾好食。落地玻璃見到Opening kitchen同幾張枱,裝修感覺比較年輕,店員安排我們到2樓雅座,搭上樓梯已經聽到好嘈,好嘈!我們在下開始點餐,我們看見枱中間沒有人,於是將文件暫放著,店員看見要求我們把東西收拾,好吧!先做個總結:1️⃣食物又唔係好食(平心而論:一般) 2️⃣食物款式不是特別靚(平心而論:一般)3️⃣價錢(平心而論:一般)4️⃣服務態度(真心非常之差)我未試過食一間餐廳可以咁不開心5️⃣環境(超級嘈)意式肉丸意粉:肉丸吸收醬汁的味道及,肉丸濕潤不是乾乾,整體味道香濃甜中帶酸,份量偏小,意粉軟淋度適中燒豬肋排:鹹甜的醬汁去燒烤豬肋排,肉很多口感反而有點油膩,薯條好硬好硬,完全冇薯味,最喜愛嘅薯條😭點解可以整得咁難食青瓜芒果茶:點解要用即棄膠杯?非常肉酸,味道有啲古怪我們用餐完畢,隔離沒有客人,於是借咗半張枱寫文件,一個身形較有份量的女店員,説有十個客人來坐,要我們收拾東西?但我一望着你只有八個位,即係趕我地走?上來只有六個客人....溫馨提示:HeSheEat 唔收咭(各位帶足夠現金)
He She Eat 終於唔使排隊,好想去試有幾好食。

先做個總結:
1️⃣食物又唔係好食(平心而論:一般)
2️⃣食物款式不是特別靚(平心而論:一般)
3️⃣價錢(平心而論:一般)
5️⃣環境(超級嘈)

意式肉丸意粉
意式肉丸意粉

燒豬肋排

青瓜芒果茶:點解要用即棄膠杯?非常肉酸,味道有啲古怪
青瓜芒果荼
青瓜芒果茶

溫馨提示:HeSheEat 唔收咭(各位帶足夠現金)